Loading...
Karrier2018-01-25T10:58:55+00:00

Jelenleg elérhető állásajánlataink

Pölöskei Szörp minőségbiztosítási munkatársat keres

Ha már szereztél tapasztalatot élelmiszeripari cégnél minőségbiztosítási területen, vagy élelmiszeripari előképzettséggel rendelkezel, szereted a változatos munkaköri napi teendőket, jelentkezz hozzánk a hr@poloskeiszorp.hu email címen.

Családias légkörrel várunk: a Pölöskei csapata.

Pölöskei Szörp kamionsofőrt keres

Ha sofőrként már teljesítettél végeláthatatlan feladatokat és ezért ritkán láttad a családodat, majd mindezek ellenére mégis bizonytalannak láttad a fizetésed kézhezvételét, akkor itt az ideje, hogy szakíts ezzel a forgatókönyvvel! Változtass rajtuk úgy, hogy jelentkezel hozzánk tehergépjármű vezetőnek, ahol garantáltan csak belföldi fuvarok várnak rád! …és persze szabad hétvégék a szeretteiddel.
Fontos tudnod, hogy forgózsámolyos szerelvényünkre keresünk kollégát (ha nincs gyakorlatod benne, kapsz gyakorlási lehetőséget), ezért a C+E+GKI típusú vezetői engedély elengedhetetlen a munkavégzéshez. Elvárjuk, hogy jó modorral és józan ítélőképességgel rendelkezz: két lábon a földön állva, illetve a volán mögött ülve egyaránt!
Hétfőtől péntekig kiszámítható időkorláttal, családias légkörrel várunk – ha Pölöske 40 kilométeres körzetében laksz, még több eséllyel pályázol hozzánk.

Adj egy esélyt ennek a lehetőségnek és jelentkezz önéletrajzoddal együtt a hr@poloskeiszorp.hu e-mail címen!

Már várjuk a közös munkát: a Pölöskei csapata.